Namık Kemal Üniversitesi Gıda Topluluğu tarafından ’21 Mayıs Dünya Süt Günü’ etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Panel’de açılış konuşmaları Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK tarafından yapılmıştır.
Oturum Başkanlığını Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Sayın İhsan SOYSAL’ın yaptığı Panel’de; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ ve Zootekni Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Muhittin ÖZDER konuşmacı olarak katılmıştır.
Panel’de ‘Osteoporozun Önlenmesinde Süt Tüketiminin Önemi’ ve ‘Türkiye’de Süt Üretimi’ konuları üzerinde durulup, merak edilen sorular cevaplandırıldı. Yoğun katılımın olduğu Panel’in ardından günün anlam ve önemine uygun süt ikramı ile etkinlik son bulmuştur.
« Gıda Mühendisi Olarak Çalışma Hayatına Başlarken Konferansı 5. Bahar Şenliklerindeki Standımız »